Referinţe

Prof. Dr. M. Wainwright — coinventator Intralift
dr

„Dr. Dima and his team perform a high standard in dentistry and create an environment of professionalism, wellness character and cosyness”

Prof. Dr. M. Wainwright
Prof. for Ultrasonic Oral Surgery and Implantology University of Sevilla
Guest Lecturer of Heinrich-Heine-University Duesseldorf
Active Member European Society for Cosmetic Dentistry (ESCD)
Vice President of IAUSI (International Academy for Ultrasonic Surgery and Implantology)

Cătălin Botezatu — Designer
botezatu

„Recomand cu încredere clinica Dental Progress a fostului meu model, Cosmin Dima, ajuns astăzi unul dintre cei mai buni medici stomatologi din Capitală. Sunt mândru de performanțele lui, mă las pe mâna lui cu toată încrederea, este un medic bun care excelează în meseria lui, are o clinică de lux care este etalon în domeniu, utilată la standarde de ultimă oră.”

Silvana Santaella — Miss Venezuela
silvana-santaella[1]

„Cu toată dragostea pentru Dental Progress. Mulțumesc pentru tot.
Realmente o clinică minunată, care răspunde tuturor exigențelor pacienților în materie de calitate, servicii și eleganță.
Vă doresc tot binele din lume și plec mulțumită, cu un zâmbet minunat.

Cu multă dragoste,
Silvana Santaella

Miss EARTH Venezuela 2007, Miss EARTH-water 2007,
Miss Italia Nel Mondo 2004

Andra — cântăreață
andra

„Am ințeles în ultimii ani că e foarte important să ai încredere sută la sută în doctorul tău.

Personal vin cu cel mai mare drag la Coffi, care mă tratează de o bună bucată de vreme și, vă spun aceasta cu mâna pe inimă, sunt foarte încântată de rezultate. Toată lumea mă întreabă cărui fapt datorez zâmbetul meu, dinții albi și sănătoși etc.

Ei bine, datorez acestui om și sănătatea dinților mei, dar și relaxarea cu care zâmbesc larg și strălucitor.

Eu sunt destul de fricoasă de felul meu, însă aici am venit mereu cu inima deschisă; nu mi-a fost teamă niciodată, iar Coffi m-a convins că nici nu am motive să-mi fie frică. A avut dreptate, nu m-a durut niciodată nimic.

Îi sunt recunoscătoare că m-a tratat nu doar din punct de vedere stomatologic, dar și… psihologic, în sensul că mi-a alungat fobia, teama de cabinetele medicale. Am să revin aici cu plăcere întotdeauna, dar și cu certitudinea că astfel îmi salvez sănătatea și lumina de pe chip…”

Valentina Pelinel — top model internaţional
pelinel

Poate cel mai important avantaj pentru un manechin de succes este ZÂMBETUL. Valentina Pelinel, top model internațional, știe acest lucru și, de aceea, a ales DENTAL PROGRESS.

„Lăsând la o parte faptul că suntem prieteni, ești singurul doctor la care injecția nu doare. Așadar vin fără frică!”

Cătălin Măruţă — prezentator TV
maruta

„Coffi nu este pentru mine doar medicul stomatolog. Îmi este și un bun prieten, deja. Am avut o surpriză, o revelație, încă de cănd am intrat prima data în cabinetul lui dotat la standarde internaționale.

Dintr-o dată, era altă atmosferă, eram înconjurat de caldură, prietenie, sfaturi bune. Despre vreo durere, oricât de mica, nici nu poate fi vorba!

Abilitățile medicului și aparatura de ultimă generație transformă vizita la dentist într-un fel de ”divertisment” mai aparte. Toți prietenii cărora le-am recomndat această clinică mi-au mulțumit sincer, ulterior. Știți că românii sunt cam fricoși și, din păcate, au impresia că tratamentele stomatologice sunt un calvar, dar vă dau cuvântul meu de onoare că nu trebuie să fie așa.

Îmi asum riscul să mă contraziceți, dacă veți constata că recomandarile mele nu sunt pe măsura așteptărilor voastre, dar sunt sigur încă de pe acum că nu voi primi niciun reproș în sensul acesta.”

Tania Budi — actor
tania-budi

„Since I came here for the first time, all I knew about dentists has changed. Not only that he is a beautiful person but he is a specialist in offering the strongest „smile confidence’. And one of the fewest for whom esthetics is science & art in the same time.

Thank you, Coffi!”

Victor Slav — prezentator TV
victorslav

„Știu … vă este frică să veniți la dentist! Cu toate că suntem conștienți de faptul că într-o zi tot aici o să ajungem, amânăm de fiecare data întâlnirea cu doctorul stomatolog.

Am vrea să fie cineva care ne promite că totul o să fie ok, că nu o să ne doară nimic, că o să fim relaxați, și foarte mulțumiți. Vrem să fie un loc care să semene cât mai puțin cu un cabinet stomatologic clasic, (înțelegeți voi ce vreau să spun), să fim înconjurați de oameni frumoși, amabili și care ne inspiră încredere, iar dacă am putea să ascultăm muzică și să vizionăm ceva ce ne place în timp ce doctorul poartă discuții „aprinse” cu dinții noștri…. totul ar fi PERFECT!!! Eu am găsit acest loc pentru că a avut grijă de acest lucru bunul meu prieten și extraordinarul stomatolog Coffi Dima.

Mulțumesc Dental Progress!”

Dana Săvuică — vedetă T.V, femeie de afaceri
Dana Savuica

„Ca tot omul, am plecat cu gândul că vizita la dentist va fi o experiență dureroasă.

Am avut surpriza să constat că poți sta liniștit, relaxat, într-un loc unde totul este gândit aproape de perfecțiune.

De la scaunul ergonomic până la plasma color care iți îmbie ochiul cu imagini frumoase; de la muzica ambientală până la precizia cu care sunt folosite instrumente de înaltă tehnologie de către profesionist; totul este gândit ca, la final, să ieși cu un „zâmbet de milioane” din cabinetul stomatologic.

Acum, este o adevarată plăcere să merg la doctor, lăsându-mă pe mâinile capabile ale Dr. Coffi Dima. Mulțumesc!„

Profesor Florin Zamfirescu — actor și rector UNATC
flroin zamfirescu

„O casă primitoare, ca un hotel de lux… Liniște și curățenie ca în muzeu. Aer curat și o primire discretă…

Nu descriu decât o clinică de stomatologie din București. Aparatură de ultimă oră și execuție ireproșabilă.

Toate astea ar fi de ajuns, deși spre surprinderea mea de pacient, apare surpriza cea mare: inventivitatea și capacitatea medicului de a rezolva cazuri imposibile, așa ca al meu.

Cu alte cuvinte, să intri într-un cabinet de stomatologie cu un dinte din față care se mișcă periculos, prins doar in gingie, și să ieși de acolo peste două ore cu o dantură perfect stabilă, așa încât toate suferințele din multe nopți și zile anterioare să se fi șters ca prin minune, este un adevărat miracol!

Mulțumesc doctore ….COFFI. Te-ai ales cu un pacient pe viață!

Cu drag,
Florin Zamfirescu”

Monica Vlad — jurnalist
monica vlad

„Eu cred că zâmbetul e important pentru noi toți, schimbă vieți, ridică bariere, cucerește, te salvează din situații delicate, e într-un fel o carte de vizită. De câte ori n-am scăpat de amendă cu un zâmbet larg…

Am avut ani la rând obsesia dinților perfecți, și, în cele din urmă, am ajuns pe mâna doctorului Dima care m-a ajutat să-mi satisfac această nevoie de a zâmbi oricănd vreau, cât vreau, și de fiecare dată, fără excepție, primesc complimente.

Pentru că acum nu am doar un zămbet simpatic, am și o dantură de Hollywood!”

Cristian Boureanu — deputat
Cristian Boureanu

„Thank you for helping me smile. Anytime I need it!”

Cristi Boureanu

Ștefana Samfira — actriță
stefan  samfira

„Niciodată nu m-am gândit că aș putea adormi pe scaunul stomatologic în timpul unei intervenții medicale. Ei bine, mi s-a întâmplat. Unde? La Dental Progress! Atmosfera elegantă și relaxantă, buna dispoziție permanentă a cadrelor medicale te fac să uiți, de cum ai intrat, că te afli într-o clinică stomatologică.

Felicitări Dental Progress și mulțumesc!”

Gabi Hennessey — fotograf
henessey

„In my daily work a perfect smile is a „must” both for the models as well as myself. A beautiful smile opens doors, sell products and bring you close to others! I’ve always have taken big care of my teeth and Dental Progress through my good friend Coffi is IT! Quality, quality quality.

Gabi Hennessey.”

Celia — cântăreață
celia

„De când am călcat prima dată porțile clinicii Dental Progress mă declar pacientă fidelă. Sunt foarte mulțumită și l-am recomandat cu încredere tuturor prietenilor și cunoștințelor.”

Cristian Samfira — designer vestimentar
cristian

„Coffee dirt your teeth, but COFFI clean it!”

Mihaela Balaceanu — Pacientă Olanda
Mihaela Balaceanu

„Dacă citești referențele de pe site-ul Dental Progress găsești nume sonore din showbiz , mass media, business, etc, într-un cuvant VEDETE.

De aceea, înainte de a intra pe ușa clinicii din Str. Maior Dimitrie Giurescu, decorate în stil neoclasic, am avut emoții: „eu nu sunt o vedetă” mi-am spus, dar am mare nevoie de ajutor. După o lună de tratamente intensive făcute cu pricepere, tehnici moderne și fără dureri, am ieșit victorioasă, cu un zâmbet larg, pe care nu-l mai probasem de ani, și cu un sentiment de…. vedetă.

Deci, domnul doctor Dima tratează NU numai celebrități, dar ajută și oameni normali ca mine să se simtă vedete și, mai mult decât atât, le redă optimismul, siguranța de sine și plăcerea de a zâmbi din nou fără restricții din cauza danturii defectuoase.

Se spune că te obișnuiesti repede cu binele; e adevărat, dar de câte ori mă uit în oglindă îi mulțumesc în gând doctorului Dima cu „mâini de aur„ (așa mi-a și fost recomandat), Oanei – o prezență relaxantă și eficientă și tehnicianului „priceput”.

Dacă credeți că sunt subiectivă, mărturie și recunoaștere a transformării mele estetice vă poate da „la cerere” soțul meu, olandez 100% care acum are un respect și mai mare pentru România și care vrea neapărat să se lase pe mâinile doctorului Dima cât mai curând posibil.

Părerea mea despre Clinica Dental Progress ar putea fi sintetizată ca un motto: „OPTIMISM ȘI INCREDERE.”

Cu mulțumiri,
Mihaela Balaceanu

Vezi cazul clinic 5

Andreea Chirițescu — actriță
Andreea Chiritescu

„După ani și ani de căutari, am intrat la un moment dat într-un cabinet stomatologic în care am avut minunata impresie de a mă afla într-una din camerele Vaticanului: un aer boem, o eleganță rafinată a mobilierului și doctori plini de  profesionalism și o precizie incredibilă a ceea ce făceau!

Acum știu de ce merg la Dental Progress: pentru că acolo mi-am găsit echivalența în așteptări și progres!”

Sandra S. — Automotive purchasing strategy - U.K
DSC_15

“Thank you so much to Dr. Dima and the team at Dental Progress for giving me my smile back! I haven’t quite got used to seeing my teeth so perfect yet…nonetheless love my smile and can’t be happier with the results!

I did a lot of research on dental clinics regarding smile makeovers and made a decision to travel from London to Bucharest for mine.

It has been the best decision ever made, I am over the moon with the outcome!

The clinic, a very high standard classy establishment all round, provides five star quality treatment and patient care. Dr. Dima devotes his time, skill, and passion to helping patients achieve their best smile. I have been hugely impressed with the level of professionalism all throughout and now have teeth that I am delighted with and have been complimented on.

I can now smile with confidence!

Thank you Dental Progress!”